June 18, 2019

Rrëfimi i Luljeta Pula Beqirit mbi rrugëtimin e saj të gjatë në politikë

Autore: Besa Kalaja Luljeta Pula Beqiri gruaja protagoniste e viteve të 90-ta, tregon për aktivitetin e saj dhe sfidat nëpër të cilat ka kaluar. Ambienti kosovar […]
June 18, 2019

Duda Balje: Nuk dua të ngris çështje që janë vetëm specifike për komunitetin tim

Autore: Dafina Halili “Ama letërnjoftimin”, një familjar i kishte thënë Duda Baljes, para zgjedhjeve parlamentare të vitit 2010, kërkesë e cila do t’ia ndryshonte tërësisht jetën […]
June 13, 2019

Intervistë me ministren e Administratës Publike, Adrijana Hodžić

Autore: Salie Gajtani-Osmankaq “E kam thyer akullin në atë kohë. Sepse, edhe kur ka pasur tensione në gjithë qytetin, zyra ime asnjëherë nuk ka pasur ndonjë […]
parallax background

Contact

Get in touch
with us


Click here